Братство окреслило нові напрямки роботи

 

Зліт православної молоді, який провело братство  наприкінці лютого цього року приніс очікувані результати. Старостат братства визначився з напрямками роботи на найближчий період (див. «План роботи братства на весну 2009 року»).

         Найбільш помітні успіхи соціального відділу братства. У Хрестопоклонну неділю наші братчики ініціювали збір коштів для потреб благодійного фонду «Нова сімя». Преосвященніший Феодор, єпископ Мукачівський і Ужгородський,  по звершенні Богослужіння в Ужгородському Хресто-Воздвиженському кафедральному соборі,  благословив цю ініціативу та закликав прихожан до благої справи. В підсумку активісти «Нової сімї» та наші братчики зібрали близько 5 тисяч гривень. Також наша молодь встигла і фізично допомогти цьому благодійному фонду в ремонтних роботах, що проводяться у їхньому приміщенні.

         Крім того соціальний відділ налагодив співпрацю з іншими соціальними організаціями (до прикладу – «Дорога життя»).

         Після форуму молоді активніше запрацювали й інші відділи братства. Готується єпархіальний Великодній концерт в Ужгороді та Мукачеві, організовується паломницька поїздка святинями України та у планах – провести літній табір для православної молоді України. Щоправда поки ці та багато інших проектів потребують додаткового фінансування.

 

Прес-служба УжМБ