"В здоровому тілі - здоровий дух"


    Після переповненої враженнями паломницької поїздки члени Ужгородського молодіжного братства ім. преподобного Алексія Карпаторуського вирішили трохи розрядитись. Теплі травневі вихідні ужгородські братчки використали аби відпочити на свіжому повітрі, помилуватися рідною природою та поласувати стравами із традиційного закарпатського пікнікового меню.

    Свіже повітря, тиху річку та прекрасні краєвиди братчики знайшли у селі Дубриничі, що на Перечинщині. Крім прекрасної мальовничої природи тут не так кидаються в очі «наслідки технічного прогресу» та ненайкращі риси безвідповідального менталітету нашого народу (розкидане сміття, обпалені дерева і т. д.), те чим вдосталь можна «насолодитись» наприклад у такій відомій рекреаційній зоні Ужгородщини, як поблизу с. Кам’яниця та Невицьке.

Відпочинок у братчиків вдався на славу! Зіграли в футбол, прогулялися місцевими просторами, помолились на місці, де колись стояв храм, поласували бограчем та шашличком, співали народних та духовних пісень біля вечірнього багаття, а головне – ще раз відчули себе єдиною дружньою і міцною сімєю!

 






Прес-служба УжМБ