В Ужгороді відбувся дебютний Великодній концерт


22 квітня в облмуздрамтеатрі пройшов дебютний Великодній концерт Мукачівсько-Ужгородської єпархії УПЦ. Це вже другий такого роду масштабний захід, організований Ужгородським молодіжним братством імені преподобного Алексія Карпаторуського. Вперше професійні хори, колективи художньої самодіяльності та молодіжні організації радували прекрасним співом, цікавими сценками на святковий мотив під час різдвяних свят.

Великодній концерт також вдався на славу. Крім колективу Ужгородського братства на сцену драмтеатру зі своїми номерами виходили Православний хор міста Мукачева (керівник Ф.Небесний), учні церковних шкіл із Дубриничів та Зарічева Перечинського р-ну, Часлівська школа-інтернат для дітей сиріт, а також медико-соціальний реабілітаційний центр «Дорога життя». Родзинкою концерту стали унікальні акробатичні номери учнів часлівської школи-інтернату, а також соло під гітару у виконанні дітей з «Дороги життя». Останні, крім виступу презентували під час концерту і виставку вишиванок та малюнків виконаних самими дітьми-інвалідами, які займаються у центрі. Окрім того, всі охочі мали змогу вкинути свою лепту у скриньку для дітей-інвалідів.

По завершенні концерту преосвященніший Феодор, єпископ Мукачівський і Ужгородський, подякував організаторам за виступ, а публіці пообіцяв, що такі святкові Різдвяні та Великодні концерти обов’язково стануть традиційними і щороку доповнюватимуть радістю ці найсвітліші свята.

 

 

Прес-служба УжМБ